top of page

Erste
tim bilding
kviz

#1

Erste tim bilding Miner pub

Naš prvi tim bilding! Naš najmanji tim bilding. 12 otpisanih bankara, jedan zbunjeni kviz master i njegova žena u prvom craft beer pabu u Beogradu. Sve ostalo je već istorija...

#2

Erste tim bilding „Kaštel“ Ečka

Ovaj prelepi lovački dvorac iz 19.veka bio je sjajno mesto da testiramo sve naše fine damske manire i džentlmensko držanje u prelepoj balskoj dvorani idealnoj za kviz šou. Ali mislim da su iz Erste banke ovaj put hteli da nam izminiraju pa su nam poslali ceo marketing i IT sektor. I to zajedno. Dve besane večeri sa bankarima na kvizu.

 

K’o što se kaže: “What Happens in Ečka, Stays in Ečka”

#3

Erste tim bilding Smokvica

HR tim Erste banke je bio naša prva tim bilding „žrtva“ davne 2013. godine pa smo sa njima proslavili i petogodišnjicu postojanja intergalaktički poznatog kviz spektakla u romantičnoj Smokvici na Adi.

#4

#5

Erste tim bilding Srebrno jezero

Kviz na brodu!

Uz kapljicu „ruma“ i hitove devedesetih našim mornarima iz Erste banke, smo priredili kviz šou koji najbolje možemo opisati kao „pobunu na brodu Baunti“

Erste tim bilding ONLINE

Pre nego što smo organizovali seriju online kvizova za decu zaposlenih u Erste banci, red je bio da sve to testiramo na "matorima". Prve koronske dane u karantinu dočekali smo sa našim prvim online kviz tim bildingom za HR Erste banke.

bottom of page